Over NGB

Ondernemers

Marcel Kuijpers

Kuijpers Kip

Wij zijn de broers Cor en Marcel Kuijpers. Samen runnen wij met Jan en Joris (zonen van Cor) het pluimveebedrijf Kuijpers Kip; een echt familiebedrijf. Kwaliteit, voedselveiligheid en dierenwelzijn zijn de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf.
Omdat onze bestaande bedrijven in de nabijheid van natuurgebieden lagen, was verplaatsing noodzakelijk. Het Nieuw Gemengd Bedrijf biedt ons nieuwe kansen voor een gezonde en duurzame toekomst!
Meer weten over ons en onze producten? Surf naar www.dekloekekip.nl.

Heideveld

Ik ben Gert-Jan Vullings, varkenshouder in Grubbenvorst en een neef van Martin Houben. Naast mijn woning zijn we nu gestart met de bouw van het varkensbedrijf . We gaan dit de komende jaren, binnen de Houbensteyn Group uit Ysselsteyn, uitbouwen tot een gesloten varkensbedrijf (van opfok tot het afleveren van vleesvarkens) Daarmee zijn we verzekerd van een goede toekomst.

Martin Houben en Gertjan Vullings

Houbensteyn Groep

Ik, Martin Houben, sta aan het roer van de Houbensteyn Groep in Ysselsteyn. Samen met 35 medewerkers verzorg ik onze varkens. Dit doen we verantwoord en duurzaam, waardoor wij garant staan voor een goed lekker stukje betaalbaar vlees van hoge kwaliteit.
De Houbensteyn Groep behoort tot de toonaangevende bedrijven in de agrarische sector. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij bijvoorbeeld al de nodige jaren stroom uit biogas produceren en het concept van het Nieuw Gemengd Bedrijf ons zeer aanspreekt!
Meer weten over ons bedrijf? Surf naar www.houbensteyngroep.nl.

Christiaens Group

De Christiaens Group in Horst: wat ooit begon als een machinefabriek voor de champignonteelt is uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, dat zich steeds vaker richt op ‘reststroomverwerking’ in relatie tot biogasinstallaties. Binnen het Nieuw Gemengd Bedrijf nemen wij het technologische proces van de Bio Energie Centrale voor onze rekening.

Meer weten over ons bedrijf? Surf naar www.christiaensgroup.nl.